Spis det rigtige og undgå forkølelse
For at styrke dit immunforsvar og undgå den sædvanlige efterårs forkølelse, skal du spise mad der er fyldt med beta- caroten, C-vitamin og zink.

Hvidløg
Naturligt forekommende stoffer (Allin, allicin, og ajoene) der er i hvidløg menes at regulere slim og kredsløb, og kan derved hjælpe kroppen med at undgå at der sker en ophobning / stagnation, der giver en almindelig forkølelse.
C-vitamin
Naturligt forekommende stoffer (Allin, allicin, og ajoene) der er i hvidløg menes at regulere slim og kredsløb, og kan derved hjælpe kroppen med at undgå at der sker en ophobning / stagnation, der giver en almindelig forkølelse.
C-vitamin
Er en fantastisk immunitet booster. Hvis du tager c-vitamin ved de første tegn på en forkølelse kan det stoppe forkølelsen i at udvikle sig og kan give en hurtigere helbredelse. Men at tage C-vitamin alene forhindrer ikke en forkølelse.
Fødekilder til C- Vitamin : Rødkål, chili, jordbær, kartofler, rød peber, appelsiner og kiwier mf.
Zink
Når Zink tages umiddelbart ved første tegn på en forkølelse, kan zink svække virus, minimere varigheden og sværhedsgraden af en forkølelse.
Zink menes at fremme et stærkt immunforsvar ved at behandle de essentielle fedtsyrer, der fremmer helbredelse. Zink sugetabletter nyttige til dette formål
Fødekilder til zink: Fuldkorn, kylling, lam, hvede, østers, krabber og oksekød.
Rød solhat
Heruover har jeg oplevet en god effket ved Echinaca dråber, der er planteudtræk fra planten Rød solhat, noget af det mest veldokumenterede og testede naturmedicin der har effekt på forkølelse
Ingen kommentarer:
Send en kommentar